Sunday, February 7, 2010

updated picturesssss.....

ok.. ok..
sudah2 dengan perasaan yg sedey dan sedey huhu
hati i sedikit tenang..
now, i nak upload gambar2 utk beberapa aktiviti serius, tak serius hehe yg i dah lama nak upload hihi
byk ni...
panjang kot entri ni :)

mula2 i nak upload gambar hari rapat umum MAPEM.. (february 1st)
[MAPEM - Kelab Mahasiswa Pengurusan Maritim UMT]
rapat umum adalah ala-ala manifesto utk AGM MAPEM nnt..
so, ada beberapa org calon dr class we all..
saksikan gambar sebelum dan semasa menda ni berjalan..
agak2 tak behave time Zul pegi bg speech pendek dia tu hahaha

akmal, tihin, zaher..konon2 pakai baju sama kaler ler..lalala~~~

tihin, zaher, i.. owh hari ini sungguh bad-tudung-day~~ terkelepek sana sini!!

ini salah sorang calon ~~ Daniel ~~
kSha dah ckp kan, kSha takkan vote Daniel sbb baju theSetan tu..

ini calon paling hangat di pasaran..
hahaha zul..berdebar la tu..senyap jek,,
we thought dia tgh karang speech, rupa2nya..................

din, zaher, and i..
mcm one rose among the thorn la..eh eh mcm silap jek

ini dlm MK13..tgk2 bukan selalu i post muka i cam gini huahuahua

warga2 MAPEM year 1

itu Daniel tgh bagi speech..

well,, i mmg agak tak kenal ngan year 2 punya budak2.. minta maap..

ok, 'event' kedua hihi hm.. i nak post gambar i tak titon malam pas kejadian sedey tersebut..
kan i ckp, pg nya i ada exam statistic?? [exam la sangat!!]
haha soklan objektif, 15 soklan jek,, mlm tu kitaorg terpikir2 mcm mn la dia nak bg markah..
susah hati jugak..
i pas dapat tahu hal arwah, i dah pun hbs study, just nak review balik je sbb tu i plan nak tido awal..
alhamdulillah, dgn bantuan alam sekeliling [cewahhh...] dan juga Dr Fathilah, saya skor, 15/15..
TQ Dr.. kami saaayyyaaannng Dr..


zaher ckp - "akak hari ni tema biru laut"~~haha terlebey biru sudahhh.. ini baju time konvo i..
dah lah mula2 tu silap enter class haha ini dlm class economy-yg-horror

i ngan mar...ini time class keusahawanan, port paling best sekali sbb boleh sandar wahahaha [larik!!!] pastu, time ni pulak i asyik teringat kat arwah..alfatihah~~

pastu malamnya, we all have class business communication...
dah mula utk mock interview..group 1st present is group Jos [ye,Jos yg nak ikut i balik kedah]
and bagus dorang dpt A [clap clap]...
i pulak jalan sana sini minta list name sape nak buku fotostat, Din minta tolong..
tersekat dgn geng2 Zul & Din & Azrin, duduk ngan dorang mcm tgh tengok citer lawak..
gelak tak kering gusi..hehehe~~~ adik2ku ~~
so, ini antara gambar yg sempat i snap guna hp cute i :)

jos yang berdiri...tgh cakap ngan zaini.. ye zaini pun ikut i pulang nnt..sorang lagi tu zaim..budak ni, kalo berlakon serius, i pun takoottt!!!

ini jurukamera yg tak berbayar.. haha swonok dorang snap sana sini

hihi ini gambar paling mahal ni malam tu....

geng nasyid UMT haha
..fatin,nadia,tihin,sha,akmal..
tekong tihin, sbb suara dia paling sedappppp!!! hahaha [cabutt!!]
kalo nak tempah boleh contact PA kami hahahahahaha

seterusnya event weekend ari tu..
kesinambungan drpd aktiviti CNY ari tu, ada pulak event kat DSM..
mmg malas tahap gaban nak pegi, tapi di sebabkan dah byr rm5 kan..pg la jugak
tu pun epul x pegi [malas ler sungguh2]
i pegi ngan zaher and akmal..
event dia, i cakap kat sini - - grand nak mampos!!!
i sampai dorang dah mula ngan ketuk gendang2 besar tu.. best!!
opening ceremony lagi best, ada org tak pakai baju wakakaka tapi agak kreatif la sbb mcm dorang citer sejarah cina.. mcm sedey pun ada hihi

bukan selalu zaher nak wat muka cam gini!!


ini la mamat tak pakai baju kuar dari sarung telur dinasour [i hentam jek!!]

ini dorang panggil suma sponsor dorang pegang tali ni, then gunting..

tarian ni..cantik..tapi kami gelak berdekah dekah sebab waaa... classmate kitaorg Ah Sang boleh pulak join menda cam gini!! xpe2 kali ni je eh Ah Sang??

antara aktiviti yg best lagik, cabutan bertuah sbb hadiah2 dia bukan hadiah cikai..
hihi.. konon2 i ngan zaher tunggu la sampai lucky draw 2 mana tahu lucky kan???
hampeh gak pun..hahahahaha xpe la..

so, pastu we all pulang,, wat perjumpaan utk ekonomi..
aisehh dapat assigment lagik..
aduhai kalo ckp jek ekonomi ni, serabut pala otak..

ok la,, nadia & fatin ajak g pantai..

sekian update gambar utk kali ini..

terima kasih..

xoxo
our happy life live in pictures...isnt it????

No comments: