Thursday, February 11, 2010

two guys and a girl...

pelakon utama =)

click to enlarge this image..

salam..

hari ni seperti yang i war-war [betul ke spelling nya?] kan oleh i sejak awal minggu lalu.. i akan pulang bercuti ke kedah selama 1 minggu..
waah, tak sabarnya nak jumpa ain..
hehehehe
yang lain2 banyak menda nak wat ni..
asemen keusahawanan - target nak habiskan dlm masa seminggu ni sama2 jos + zaini :)
selain plan nak g langkawi on next monday [jgn jeles bluwekkk!!]

so, today jugak i, din + epul g beli kepok nak bw balik kg..
hmm,,nape eh 3 org je??
panjang citernya..panjang..
tak payah lah citer =) haha

kitaorg kuar lebih kurang kul 930
naik kancil..
ok sket yg ini kalo nak compare ngan yg before ni..hihi
mula2 g pasar payang nak beli kepok...
then cari the store, nak cr kemeja epul..
ini tawaf smpi 5 kali agaknya asyik silap masuk lorong..
pastu g mamam kat mydin - owh buleh jugak makan nasi kukus feveret i!!!!
pastu g pilih tshirt kat epul..
pastu tersinggah kat kedai bracelet..
uuu, epul nak beli kat his mum..
suruh lah i cuba sbb kulit mum dia lebey kurang kulit i..
eh eh bila cuba mcm cantik lak gelang pink tu kat i hihi
so, i pun beli sekali hahaha epul beli 2 [utk mum + grandma]
nice betol epul ni hehehehehe
then otw balik, g teman epul gunting rambut..

ini epul nya..
the two guys

ini din nya

jam agak teruk time kami kena 'tawaf' itu hehe

perjalanan hari ni singkat but swonok
penat juga sbb stay up mlm..
hehe

i baru pas hbs packing..
3 beg maa.. igt leh kurangkan beg, still gak tak buleh =(
huhu

ok, happy holidays kawan2 tersayang..
i asyik pesan kat dorang..
kalo demam pegi check, jgn lupa minta antibiotik..
i takut!!!

igt pesan kak sha..
jaga diri..
see you in one more week..
sayang korang suma!!!!!

xoxo
kalo tak terupdate blog ni time cuti hehe paham2 ler
kalo rajin i g office my bro, rajin lah i update

1 comment:

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

teruskan perjuangan...looking forward ur perjalanan hidup... tapi tak selalu....ar...jenguk-jenguk kalau ingat..hehe..