Thursday, February 18, 2010

ronda-ronda

salam..

sambil2 menunggu game arsenal..i online..
yay!! mlm ni, broadband baik hati..
buleh ym..so,, xde la line FB chat yg gelong2 tu menghalang i nak bergosip ngan cik tihin!! yay!!!
hehehehe

act, siang tadi time panas terik,
i g bus station ngan siti, kezen i..
nak tukar tiket nak balik hari jumaat..
hihi pelik pulak eh, x sabar nak balik tganu..
i told ya,,,i like tganu so much..
rasa mcm dah jumpa tempat yg sesuai ngan i selain kedah..
hehehe
tp malangnya xdpt nak tukar tiket..
so, xpe la.. balik je hari sabtu malam ni..
sambil2 naik moto, buleh pulak epul + zaher call, nk tny pasal software RP..
hehe dorang mmg ada ckp nak call, cuma x conform jek kul bp
hahahaha epul terkejut eh bila tgk software RP??
xpe, xpe kita wat sama2 nnt balik UMT

so, malam tadik, bawa jos+zaini g ronda2 alor star..
nak tgk wayang, suma sold out..cian dorang
nak g karok..suma bilik full.. cian lagi..
last2 round2 je lah smpi kul 1,,huhu Abg Li dah call, jgn lmbt sgt!!

BUT,
1 thing yg i berjaya wat balik cuti ni..
jumpa Najibah Khurdisyah
she is one of my best girl back on KPMSI..
dia skrg keja kat Bank Rakyat kat alor star..
so, di kesempatan ini,jumpa lah dia.
i nak tepek gambar td..

dan ini gambar2 seterusnya..

apat & fahmi..

1st time naik lif kayu hikhik

ye, gambar ni mmg gelap.. jos&zaini tgh usha map kedah haha

ok,,sebelum nak tumpu perhatian to game arsenal yg dah mula ni,
i nak upload gambar latest budak kecik ni..
huu dah pandai ckp..siap ckp halimah jongang lagik!!
haha
yg lawaknya bila org tny nak g skool mn?
dia ngan petahnya jawab "an-najjah"
haha pastu i tny dia - nnt p an-najjah xbleh bw ting ting [menatang yg dia suka isap tu]
dia ckp nak bw gak.
pastu ummi dia ngan selamba jwb - letak dlm beg la
hahahahaha
isk isk, cane la nak berenggang ngan ting ting dia tu...


see? smpi 2 dia usung.. kalo bleh suma dia nak sumbat dlm mulut dia..
bila i tny, sedap ke ain?? dia dah pandai jwb.. SEDAP!! sighhh..

xoxo
lelaki-lelaki arsenal, tolong la menang!!!

2 comments:

admin said...

Nice info blog. Mantap!!!I like to share with bloggers and all of readers
Keep in touch

.MISS_SHASHA. said...

hehe tima kasih awak!! ur blog pun best! very informative =) keep in touch!!