Monday, February 15, 2010

melawat STRAWBEARU

oh, my feveret pic for today.. kat tangga escalator di tesco pas having lunch

and cik tihin, pastu saya g beli 24 bijik donut kat BIG APPLE
nyum nyum...SEDAPNYA~~~

salam..

hehe saya buleh update blog lagik!!
thanx asyraf bw balik broadband!!
xoxo sayang asyraf,, dia sanggup topup utk seminggu bg kakak dia sorang ni leh online..
walopun slow, buleh la jugak beronline

so, ari ni aktiviti kami
pegi strawbearu..huhu
ini la my abg punya company..
kecik tapi garang hehehe
banyak gambar dah ambik, ada yg jadik, ada yg tak
aishhh, zaini lah ni
hehe =)
i takkan nak upload suma..
tak surprise lar...
ini strawbearu.. atas saja ye.. di ulang atas sahaja..

ok, ini tribute utk driver kami hehehe Mohd Azfar, my younger brother

hm,,paling banyak budak2 ni snap pic mesti la kat sawah haha.. tak terkira haha..
alhamdulillah akhirnya tercapai gak hasrat dorang nak main2 kat sawah =)

eh eh dah hari isnin eh??
nak g langkawi ni..nak naik feri kul 730 japg
hopefully sempat lah ye hehe
tadi dah sound2 jos+zaini, kena bgn awal ni..
aku lak yg bukak mata luas2 sekarang..
well, hobi lah kan berjalan2 sambil menguap haha
owh my geng, i wish all of u here, leh jalan2 kat langkawi..
huuuu
miss u all

xoxo
i said it again huh??
habis la kena bahan nnt hihi

4 comments:

buTTercUp said...

ok,BIG APPLE 24 bijik
tu melahap ke menkedarah
hahaha
=)

.MISS_SHASHA. said...

ahahaha jeles...

NiSa said...

time free zaman belajar elok la digunakan betul2 tul menikmati hidup sbb bila dh join alam keja, ianya sgt ssh bila nk kena kompromi dgn masa.

how sad :(

.MISS_SHASHA. said...

kak hani - i oredi enter those 'world' and im so glad that i decide to further my study,,, seriously, study is the best moment in our life,,
hehe khani bz sgt eh?? takpe, nnt kumpul cuti byk2, g vacation kat mn2..

xoxo
miss u