Tuesday, February 16, 2010

LANGKAWI TRIP

salam..

semalam pegi langkawi..
wooh, penat ma..
ramai nak mampos orang nya..
best mmg best tapi penat la..
biasa lah, cuti kan..
so, ari ni rasanya melepak je lah kat umah..
siapkan RP yg leceh ini...
nak agih2 keja..
akmal dah pulang ke penang, dia - we all kasi bahagian financial
wakakakaka xpe, dia terer akaun =)

so, ini some of the pics yg i larat nak upload
sbb line lembab,,malas aku nak tunggu..

ngan apat before naik feri ~~ ngantokk heheh

akmal kata i posing paling over ~~ ceh, akmal ni mmg x syg mulut!!

ini dlm underwaterworld

over x gaya kami?? haha over lagi org kat blkg tu tau!!

apatburok!!!

ini session wajib!!!! hehe

ni dah nak balik.. feri delay 1/2 jam.. cinabeng!!

kitaorg g nak naik cable car, tp orgnya beratur, x sanggup km nak tunggu..
so, x jadi la naik.. [padahal i mcm hepi la sbb i gayat!!ngeee~~]
g pawana porto malai jugak..
wahh, sungguh jernih airnya..
then we all sesat sket jek,,
bukan sesat la tp terikut jalan jauh..
then g beli cokelat..
then g ambik gmbr kat burung helang tu..
thank you my pakcik!! =)

xoxo
jarang2 sekali cuti i nak dipenuhi aktiviti hiii
oh, of course one more - miss y'all!! =)

2 comments:

Elylinn said...

bestnya p Langkawi, dah lama Kak Lin tak p, tp kalau overnight kat sana mesti lg best!!! (^-^)

.MISS_SHASHA. said...

hehe kak lin, mmg best + penat hehe kalo ada duit lebey mmg leh jek tido sana =)