Wednesday, February 10, 2010

i have to love economy from now on..

sekarang pukul 5:04am..
ye, belum titon..
ye, di kafe.bersama2 kanak2 ribena itu..
TIDAK..jap g hv class at 8
waaaa....
kenapa km masih di kafe instead of tido atas katil yg empuk di bilik??
tadi time class eco, sewaktu km tersesat di celah2 budak2 nautika..
Dr Azlina dgn murah hatinya kasi asemen baru..
aiseh.. i tot asemen mcm exercise la..
sekali dia ckp, naik cuti submit kat saya!!!
what??apa??adoi ya...
ni, 2 hari lagi nak pulang..
mmg ada sedikit unsur dengki di situ..
paling tak bleh blah Dr ckp...
skrg zaman dah maju, bleh video conference..
hahahaha apadia?? video conference??
ngan sape? zaher?epul?nadia?fatin?tihin?
kalo adapun video conference, mesti lain jadinya..hahahah
cadangan yg paling tak boleh terima dek akal..
so, we decide buat je la before balik..
walhal, asemen 1st ngan Dr nak kena hantar esok..
TAMAK x we all?????? lalalalala~~~
masing2 sebuk..meeting la, english la..
tido x penah nak cukup ~~~

ok la.. nak upload gambar ni..
gambar suasana pagi2 kat kafe...

ini saja jek..nak tayang nama course [pulun gila!!]

i 'heart' economy lalala~~

wahahaha kami dah siap 2nd asemen.. i wat keluk tu tau.. leceh siottt [i ni kan x penyabar orgnya!]

gambar xde motif.. tin kosong..kecuali coke sebelah kanan,,epul pny..i curik nak wat koleksi..

tihin kusut wat academic writing skill

ini spesel pny edition gambar - budak2 techno maritim tgh wat keja mcm keja LK jek

Align Centertempat km menelaah.. walalala~~

xoxo
nak g class ke x ni??
hehhe

3 comments:

NiSa said...

biasala sha, zaman jd pelajar mmg cengitu. tp yg xbly blah kena fikir keja nk kena setle time cuti. sesangat la x best

.MISS_SHASHA. said...

khani - hahahaha
tahu xpe.. masalahnya nk cuti 2 ari lagi kot.. :) tp xpe, dh settle.. yay!

.MISS_SHASHA. said...
This comment has been removed by the author.