Tuesday, February 9, 2010

i-hate-you

well
tajuk entri pun dah boleh mcm agak apa mood i eh??
marah-bengang-benci-meluat-menyampah
rasa mcm nak laser jek [padahal i dah kena laser dulu!!!]
dulu,
hidup i dalam bilik aman dan bebas..
i nak jadi DJ pun takde sape kisah...
i pun bukannya buta hati.. kalo aku agak time tu time belajar aku tak jadi DJ la
TAPI
kalo dah 24-7 nak belajar,,,
pegi la library [petikan kata Nadia]
waaaahhh!!!!!!
i tensen!! bilik dah macam library,
perlu senyap je sepanjang masa..
mmg ba alif ba ya la...
pastu dah pandai sound aku lak...
isk isk isk..
siap la..
tunggu la..
konon2 i selalu kuar bilik, i ni x mcm dia la??
gila study..
bebaik sket eh, i sanggup g study kat cafe yg bising tu ngan kanak2 ribena..
takleh study dlm bilik sebab dia la...
kalo dia study mcm baca jampi serapah
bising!!nak tido pun terkaco..
takpe pulak..
ganggu pala otak aku nak fokus
takpe, aku tak laser pun!!!!!!!!!!!!!!!!!
kalo turn aku bising sket, tak boleh!!
pindah p tidoq kat library la wei..
pindah masuk bilik aku yg aman damai watpa??
adoi la...
org lain pun study jugak!!!
tapi la bukan macam hang!!
freak-weird.....
serius, mcm org pshyco tau x??
menyusahkan hidup aku....
aaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiisssssssssssshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!
xoxo
igt i takut kalo dia baca??
pg mampos!!!
lgpun possibility dia nak tgk =0.11111%
ye la, asyik study je kan??
bukan mcm aku, main je byk..
[bebaik sket,, dont judge a book by its cover!!]
AKU GERAM YG AMAT SANGAT!!!

6 comments:

Ieza said...

bawa2 bersabar..

Elylinn said...

uks, marah sapa tu?? sabar kay...

.MISS_SHASHA. said...

ieza - i mmg dah terlebey sabar ni.. dah cukup dr sabar dah ni.. :( huhu

.MISS_SHASHA. said...

kak lyn - sha mmg seorang yg tak bersabar, tp kali ni betul2 mencabar ni sbb buleh bersabar tahap gaban dah ni~~~~~ mmg kena wat bodo jek ni ~~~ waaaa

NiSa said...

sha, chill ok

.MISS_SHASHA. said...

thanx khani :)