Sunday, February 14, 2010

holiday dah mula~~

hi..

this is quick update..
malas nak bebel panjang2..
so, jumaat lepas g bukit hijau bermandi manda..
huhu ngan staff strawbearu..


ye, mereka suma penat + lapar sbb we all sesat hahaha
but in the end, suma enjoy!!

AND..

dunno why..
feel like im missing my other half hahaha
jiwang lak eh???
tak lah..balik ni kinda of busy so, tak rasa lagi nak relax relax..
hari tu time balik dari KT, we all ramai2 naik bus UMT, suma 8 org..
i ngan akmal je pompuan..
thanx zaher, tunggu kak sha yg lambat ni hihihi
ye, epul juga,,anas, aizat, jos, zaini..then ++ sarah last minute..
g melantak kat mcD dengan kalit sekali..
=) nice sungguh moment itu, makan berhimpit sbb ramai nak mampos org...
akmal kwn zaher pun join..
lagi best bila Din pun dtg nak tgk we all pulang..
ooohhh.. sungguh terharu xoxo


ini hobi epul ambik gambar sendiri hihi ye la sbb dia xleh ambik gambar sama2 =)

xoxo
miss u all
[ye, cik tihin jugak!!! nadia jugak!!! fatin jugak!!]
miss miss u all =)

AND BY THE WAY..
FYI,, RP UTK KEUSAHAWANAN AMAT LECEH YE..OMG
SAPE2 YG BELUM EXPLORE, DI PERSILAKAN
KORANG AKAN SERABUT TAHAP GABAN
MUNGKIN TAK SEGABAN EKONOMI
BUT
ENOUGH FOR US TO SLEEPY HAHA

No comments: