Wednesday, February 24, 2010

dear en-tshirt-doraemon

Ok, kalo sape bc status I kat FB,

mcm mode ala ala nak menggatal lak eh..

hihi en-tshirt-doraemon..

well, 2 mlm lepas ada nampak dia kat kafe,

pakai baju doraemon hehe

budaknya hensem tp dlm hati i

isk, awatnya pakai tshirt cam gitu??

x macho la

haha but still, cute

cakap kat cik tihin – dia mcm ignore jek walopun angguk2

hihi

pastu tgh hari td, pas class Econs

we all suma berjalan2 ke café FST nak mamam lunch

I ngan fatin berjalan paling depan,

[bukan sbb terlalu lapar, sbb dorang suma jalan lambat sgt hikhik]

bila sampai depan FASM, eh eh nampak tshirt doraemon lagik..

I ngan fatin pandang sesama sendiri..

[well, i guess itu normal ler for girls punya reaksi bila nampak cute guys hahaha]

I terus ckp, “cuuuuttteee”

fatin angguk tanda setuju..

hihi

but MUSYKIL sket,

x basuh baju ke encik??

hehe xpe, janji cute..

tadik, kat kafe we all tgh wat report entreprenuer,

i tetiba mcm terpaksa balik bilik

sbb lens kering di sebabkan kekuatan kipas berpusing atas kepala masing2

huhuhu~~

then ternampak dia tgh online gak nun di hujung dunia..

hehe tapi xpakai tshirt doraemon la..

i mcm tetiba eh, terlupa ambik kunci..

u turn balik hoho [xpe, mcm suka je hihi]

*if ada UMT’s baca entri ni [selain kawan2 ku yg gila itu] sila abaikan mood gatal saya ini ye sbb tgh mcm lalok but still nak online habiskan keja report ni..

*and tak payah la susah nak skodeng sape yg memakai tshirt doraemon tu eh..

*and kalo jumpa, jgn ler bgtahu dia,, i malu~~~ kuikui

Ok, ok, tolong jadi waras sebentar..

esok plan nak kuar..

and it seems like all-girls-outing

hehe long time tak wat aktiviti ni

so, plannya nak potong rambut,

oh, skrg kan panas teramat, sangat tak tahan ngan rambut I yg cantik panjang mengurai ngehihi [**blush**]

I like my hair now but sbb panas I terpaksa korbankan,,

tambah pulak, UMT skrg rajin potong pokok kan?? [aish, ape la dorang ni!!]

xoxo

cuba kira bape kali i dah terserempak ngan dia???kuikui

No comments: