Sunday, February 28, 2010

AGM & kaki-kananku-patah

salam and hai..

2 hari lepas, everyday asyik nak update, update
suma mission - fail hihi
salah kan line wifi yg lembab nak mampos time siang..
and teramatlah penat tahap gaban bila malam..
bahkan semalam dah nak upload pic last2 pegi melandingkan badan atas katil..
pergh,,time tu rasa mcm duduk atas kerusi ogawa tu..
ngeee and pastu sedarnya dah subuh...
=)

so, siang tadi start ngan lunch awal
sama2 cik tihin & zaher
epul enggak join sbb baru bangun and alkisahnya block laki-laki tiada air
[zaher menyumpah pasal air sejak saat dia call i, tp i xangkat sbb mask tgh tegang kat muka i sampai lah km hbs makan haha]
nape we all lunch awal?
sebab we all ada A.G.M --> Annual Grand Meeting for course punya club - MAPEM
huish, i terpikir, club pun perlu ada AGM kew? mcm meeting PIBG lak eh?
hahahaha
dah lah panas teramat, kitaorg g mengundi dulu kul 12 lebey..
AGM konon2 katanya start kul 2..
adoi,lama tu nak tunggu...

but first i nak tepek gambar2 pas mengundi dulu..


suma mcm nak gambar ngan din sbb ala-ala hensem la that day hahahaha
read : din ajk SPR

muka budak2 yg dah x suci dr mengundi hikhikhik

konon2 penat la tu~~~

pastu we all mcm tato nak wat pe,,
panas sudah pasti
huhuhu
then, budak2 ni cari kelas yg mcm jauh sket-tapi kosong-leh rasa aircond
hehehe
mesti la ada.. ngehehe
then, masuk la..konon2 nak wat latihan muka serius ngan zaher,epul + tihin
sbb we all ada mock interview isnin mlm ni..
masalah besar adalah : i tak leh tahan gelak...
tambah2 lak aku nak tahan gelak tgk muka si nurfatihin tu, isk isk sungguh susah ye di situ!!
practise jap jek pastu asyik nak bergambar jek..
ha, dah bergambar mesti la nak tepek gak
huahauahuaa jgn muntah eh tgk gmbr2 byk nih..

ini berlatih konon2 tihin panggil nak masuk intebiu.. korang tgk tihin, cane aku nak serius?

interviewer yg tak berapa nak berserius ngan job aplicant - i ler tu ~~

ni ape ni??

ha,jgn suh aku start ngn gambar ni.. hahahah

fatin + nadia

aktiviti-yg-gian-pastu-dah-buat hahahah

muka happy sbb dah wat aktiviti seronok hahaha

rasa2 apa aktiviti seronok tu?? ngehehehe di sini saya dengan x malunya nak upload video yg saya rasa tak la malu sgt tapi mesti korang akan kutuk sket la hahahahha
xpe2 kalo agak2 byk bad respond, i delete nnt..
ngehehehe

video

ok, selepas itu pergi la nak bersolat zohor..
tup tup dengar dorang ckp, AGM mula 2.30
i ni mcm ~~ ala dah agak dah pun mesti xmula kul2 lalala~~
pastu kitaorg pe lagi, wat aktiviti paling mahir lah kan..
ngahahahahaha
nah, ambik ko..

tribute utk 2 kawan baik i ni hihi suka teman i yg gila ambik gambar ni huhu love u'ols


pastu teman i wat keja gila nmpk mcm bodoh ni heheheh
mode time tu - gila ambik gambar + bengang AGM di lewatkan..... ada paham??

pastu gambar2 suma mcm tgh relax kat kg hehehe
sungguh cantik cik patihing ambik gmbr,,tq tq





hahaha, terbukti kan?? [apa? apa?]
km suka bergambar ngehehehe
mana2 pun layan..janji ada kamera xkisah lah kamera apa pun =)

then pegi AGM, tangguh lagik,, kul 3 pulak.
besa la janji melayu kan????
yg kena tunggu pun melayu...





sungguh malas nak describe suma gambar2 tersebut..
well,, meeting like meeting lah..
nantok pun mcm nantok lah ngehehehe
maap la, kalo ala-ala meeting or ceramah ni, x sah i tak titon =)
meeting mcm meeting PIBG lak kuikui

ini ada sket tribute utk AARON RAMSEY ku huhuhu

sigh,,
mlm tadik arsenal mng but cian lak si ramsey
ye la, kaki patah teruk kot..
ala-ala dudu punya kes dolu-dolu..
yg takutnya pas hbs recover takut tak power dah
huhu teruk kot..mahu setaun tak leh main =(



tgk betul2 kaki hensem dia huhu~~
durjana sungguh Shawcross!!!!!

video
very horror~~
get well soon, sayang~~ lalala~~

xoxo
okay esok class kul 8, i terbeliak dpn lappie lagi huuu
malaih nya~~

No comments: