Friday, January 1, 2010

WELCOME 2010

salam..

HAPPY NEW YEAR 2010.. 2010 already huh??? :) 2009 dah pun close the door hehe from what i can conclude, 2009 is a great year for me. frankly speaking, i never been happier than this.. all the weird things happened too..hehe takkan i nak list down suma kan,,mcm suma paper wat yesterday..penat dowh baca hehehe pastu masuk class writing tertahan-tahan mulut nak menguap..isk,,mmg masalah ler kalo class bahasa ni petang2..
so, you all celebrate kat mn new year?? last year, i celebrate kat penang, siap g pesta lagik haha jammed balik umah jgn ckp ler...but im happy, even kaki,lutut dah mcm org parkinson haha miss you all penang people sob sob..and tahun2 sebelum tu selalunya i kat rumah..sbb KPMSI akan naik sem bulan 1..so, kalo kat rumah, bila dah dekat 12am, i kuar kat belakang rumah, depan sawah, tunggu fireworks dari stadium..cantik :)

tahun ni??kalo ikutnya takde pun plan apa2 tapi time class Mr Wari kul 12 tadik, dia bukan main beria nak we all sambut, dia cakap, pegi la bandar..do something..then Fatin pun cadangkan, jom g 'party' roti canai kat kedai kat luar yang jauh tu..hehe Akmal ngan Nadia pun ckp jom la..i lak ikut jer..tapi bila sampai waktu yang di janjikan, ada sedikit masalah teknikal, we all tak jadi pegi sana, so we all anjur 'celebration' sendirik dalam BILIK i lak tu hahaha dorang stay dari kul 1030 cam gitu sampai 12am..bergambar bagai nak rak,,gelak sampai sakit perut, siap wat video wish new year mcm wish hari raya..hahaha itu part paling lawak..nadia ler paling 'gila' siap taip luahan perasaan lagik [hehe, jangan marah eh nadia :)] then, 12am bring 2010, 2009 goes,, we wish each other, happy new year..nadia ngan fatin pun berangkat ke bilik masing2..

**thanx girls for being with me when the time i need y'all most..sigh..betullah sesetengah orang cakap, girls outing sometimes really help we relaxing our mind :)
~~mintak maap ye, kali ni i nak letak banyak pics..banyak bebel huahuahua

and btw, i pun ada wish untuk 2010

1. of course nak maintain the result and lebih baik dari sem 1 so i can apply for the scholarship :)

2. less shopping spree

3. dlm erti kata lain nak berjimat ler

4. reading lots of books

5. banyakkan beribadat heheheh

6. nak kumpul duit beli BB [jatuh chenta sampai termimpi hihi]



[or, Abg Jon, kalo dapat pointer paling tinggi, boleh ke minta ni??? hehe]

7. dan banyak lagik [belum terpikir lagik]

and one more,,someone visiting me haha syiok la duduk tganu ni..asal kwn2 dtg tganu je cari i..tadik emi munirah, ex-housemate i dulu dtg hantar adik bf dia kat area2 sini singgah jumpa i..

ni ler emi, time berpoyapoya kat QB..rindunya moment dolu2 sob sob
esok dia dah nak balik, nak ajak i teman g pasar payang..i pun tato lagik..mcm malas..keja economy belum siap..huhu

xoxo

happy new year again, people!!
2009 - 142 posts ~~ impresive haha

6 comments:

kdee said...

happy new year sha!good luck with ur new year resolutions..

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

selamat tahun baru..

semoga lebih bermakna untuk tahun ini 2010...

http://zikrihusaini.com (laman blog yang baru )

.MISS_SHASHA. said...

kdee - happy new year to u too..

.MISS_SHASHA. said...

abg zik - slmt tahun baru.. waah, dah ada homepage sendirik!!

Anonymous said...

salam akak ...
thanks kak rajin layn peragai.. zaher..
kak zaher aggap akka mcm akak sendiri ..
thanks lagie sklie kak..
zaher mintak maaf sekiranya zaher pernah sakitkan atie akak..
akak zaher tahu zaher tak layak wat blog tapie zaher akakn cube akan menjdie insan blogger yang dikagumi oleh sume owng..(zaher syukran hamba ALLAh yang mulia)

.MISS_SHASHA. said...

zaher..
adikku hehe..
zaher ni mcm bg ucapan hari raya lak eh haha
ksha pun minta maap ye kalo kdgkala emosi tak stabil, muncung jek.. hihi..
thanx jugak sbb meng'hepi'kan hidup ksha kat sini..
xpe zaher, kalo zaher tak wat perangai 'cacat' zaher, mcm xbest lak hehe
and pasal nak wat blog sendiri tu, ok..mn tahu bleh improve cara ejaan zaher!! haha [larik!!]
thanx again!! xoxo