Tuesday, January 12, 2010

muntah akhirnya sebab ekonomi

hye..

Ingat lagi
entri i pasal killer subject i ambik sem ni?… and ketakutan i akan muntah sbb ada double subjek relate ngan number?? sigh,, i never thought this really happening but hm,, pas class ekonomi pagi tadik, i betul2 muntah.. ok, first i memang tak sempat nak bfast and perut kosong tapi until i masuk class ekonomi, i’m just fine.. today belajar pasal unemployment and international trade.. time unemployment tu ok lagi bila masuk international trade tu, alahai, pening, mula lah dah mual2 hahahaha kuar kelas jek apa lagi… ambik kau.. [but, it’s a little scared..] 1st time kot jadi mcm gini,, waaa…

Btw, i berjaya jugak tgk AJL, at least pas persembahan ‘Pergi’ huhu tapi bila sampai kedai, rasanya i lagi banyak bebel ngan gelak2 dari tgk AJL haha penat lak rasa haha

ini some picture yg i snap before i gila bebel ngan budak2 ni..



hm..congrats to Aizat..i suka lagu Pergi but i lagi suka pakai buang..bila i tengok balik persembahan stacy, ada gak rupa cam persembahan Britney yearrssss ago.. huhu ntah lah, suma persembahan mcm gempak tapi rezutnya mcm tak bape best jek..huhu

and btw, FYI.. OMG.. i baca popsugar tadi,,, ala ala betul ke gosip John Mayer ngan Taylor Swift?? huhu i love both of them..tapi sesuai ker????

xoxo 4.18am - damn sejukksss

2 comments:

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

ingatkan muntah sebab pregnant... lala..

.MISS_SHASHA. said...

kuang asam abg zik ni huhuhu