Wednesday, January 20, 2010

duit free 1Malaysia..makyang rindu sama AIN

salam..

hehe bila baca balik, rasa macam panjang terlebey lak post smlm hehehe yelah, macam super duper happy + tired lak haha...so, today exam economy..alhamdulillah..ok la, tak sesusah yg we all expect... class hari ni pun bleh tahan.. pagi kul 11am statistic, then kul 2pm lak keusahawanan.. ha,time keusahawanan la i 'qada' i punya tido..dahlah duduk tepi, i macam lantak la, dr munir lak mcm baik jek haha pastu si zaini ngn jos main2 pancing la, sbb i asyik tersengguk2..sungguh durhaka mereka berdua..tapi pas statistic, we all g DSM ambik buku bank ASB 1Malaysia.. ha, i pun terkezut bila budak2 ni ckp suma stud year 1 dapat walopun hari tu tak register.. so pegi la kami suma kecuali nadia yg dah pegi pagi tadik.. wah wah, dapat duit free rm100 utk ASB 1Malaysia.. comey la buku dia..hehe [tima kasih la sapa2 yg terlibat dlm bg duit free ni]..

kenapakah kaler kuning?? agak la.. comey

happy la sangat..penat kot suma2 ni

dari kerana mata.. lalalala

me, fatin, tihin

bercakap pasal ASB, dulu i keja, i simpan duit lebihan gaji dlm akaun i,, tapi buku tu ilang.. my mum dah mcm freak out = "Eh duit tak hilang sekali ke???" hahaha mak ni, lawak la.. takkan duit kita nak ilang?? [betul tak??] i tak g wat buku baru lagi, tak sempat maa..

hm,,bercakap pasal mak pulak..petang tadik cakap ngan mak and AIN of course..wah wah dah pandai eh AIN nyanyi lagu happy bday [walaupun part 'to you' jadik 'toyu' haha cute] i rindu gila nak mampus sampai nak mati kat dia..then kak zila lak post gambar dia berposing dlm vios baru huhu AIN kamu sungguh kiut...and bijak.... makyang rindu sama ain...

she driving me crazy...


xoxo
esok saya tak ada class muahahaha
so, saya rasa saya nak telan ubat yg mcm wat saya overdose ari tu hehe
kpd kawan2 saya tersayang, jgn lupa pergi class etnik ye..hehe

2 comments:

-nadia- said...

mentng2 dye xdek klas...
cam besh je ek??

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 23RD & 24th january 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 25th February 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH