Thursday, January 28, 2010

busy = penat

salam..

busy 2,3 ari ni..
tapi busy2 pun tido masih cukup hehehe
busy pertama dengan subjek2 pening pala ni..
ekonomi ngan statistic..
next week exam statistic..
hmm.statistic masuk list subjek 'memuntah' dah..
seriously, ntah lah,,makin teruk lak, banyak songeh lak tekak saya ni..
mcm malam tadi, kitaorg tak tahu satu menda ni,
saya tanya sana sini, suma tak de jawapan..
last2 saya tny Shuhada yg tengah kat kaunter ambik nama Iftar..
mula2 dia mcm tahu,
then saya tgk dia mcm wat rumus semdiri which is dia pun tak tahu haha
saya dah mula rasa nak throw up kat situ jugak..
bila saya pusing nak balik meja, budak2 ni dah gelak2
sbb tengok muka saya yang sah2 muka orang nak muntah..
letak buku, terus g toilet..huhuhu

then, penat..kalo kelas hari selasa mmg penat,
padahal class mula kul 11 then 12, then sambung balik kul 2 smpi 4..
agaknya sbb class kul 11 class statistic, class 12, economy [muak doh, muak giler..]
pastu kul 2 keusahawanan [adoila..]
selalunya hari selasa, saya pulang kul4 jalan sorang2 sbb mereka suma masih ada TITAS,
sampai bilik terus bum smpi lah gelap huhu

gambar ngan fatin tiada kaitan ngan entri hehe tp ni gmbr i pakai anak tudung, which is very menyampah for me to wear sbb i akan teringat bos i dulu, Kak Theeba akan ckp, "muka you bengkak eh?" cehss, sungguh terkecik hatiku ini huhu bengkak ke? mesti u all ckp, dah tu pakai wat pe? rambut i ni kalo pas shampoo, mmg terlebey licin smpi i naik rimas.. ala, mcm org ckp ~ guna shampoo jek! ~ haha

and saya takde inform ye saya dpt roommate baru??
hm..a lil crowded here, sbb dari awal sem, we all duduk ber3 jek..
roommate baru ni mmg suka study..
kat bilik kalo tak tido mesti study huhu
i pulak, kuar, masuk, bilik..
haha sbb i study ngan budak2 ni kat luar..
kdg2 dekat subuh baru balik..
ntah ler apa dia ckp eh?? hehe
tak sempat lagi nak beramah mesra.. [im not really peramah dgn org baru kenal..serius ni..]

petang tadi,,
dgn perut kosong..[sbb apa, tak payah nak explain,, NADIA, diam!!!!]
kawan saya dua org ni call, fatin & nadia
ajak g pantai
hm,,sejak masuk sem 2 ni baru 3 kali je pegi..
swonok gak, pantai nya amat ganas dan cantik hehe
sembang2 hal2 alam2 sekeliling hehe
tengok orang ambik gambar, we all gelak..
lama tak ber'mereng' dengan dorang..
hihi.. byk lak citer kuar..
[NADIA, diam!!!!!!!!!!!]
oklah, nak upload pic ni..


tiba2 fist time kami nmpak ada abg hensem ni dtg lukis kat pantai..rasa mcm dlm drama melayu lama lak..hakhakahak

weis,,nape muka azrin yg mcm innocent tu ada kat blkg??

ari isnin lepas,,
class wat kenduri oren mandarin hehe
dlm class ada 2 org chinese.. tan & ah san
baiknya hati dorang, belikan limau kat we all yg ramai ni huhu
tapi lawak lak bila tan ckp
"kawan2 ambik sorang 2 bijik, kalo ambik 2 bijik dpt pahala, kalo ambik lebih berdosa!!" - ambik kau, berdosa tau!!! haha
ha, nak upload gambar lagik! [eh, mesti ada!!]

oren2 ni bukan saya punya!! sumpah saya ambik 2 jek..tak caya tanya epul..

ini keja zaher yg tak de keja..igtkan nak simpan wat kenangan, last2 dia makan gak..haha

nak anoounce ni, si zaher ni dah ada blog..
hm,, gila blog pulak ler adik ku sorang ni.
sila2 lah lawat blog dia http://www.zahersyukran.blogspot.com/
kalo ada ayat tak paham tu, sila baca sekali lagik!! hehe [larik!!]

ni la en zaher yg perasan hensem tu..blahaha, ha dia la yg suh we all conteng oren tak bersalah tu hihi

xoxo
sungguh malas nak menghadirkan diri ke kelas statistic~~

4 comments:

~nadia~ said...

wahhh...
byknye s0h ndia diammm...
hehehe...
k..ndia zip mulut ndia...
secret kn?kn?
mne ley cite kt 0wg...
keep in t0uch...!

.MISS_SHASHA. said...

hehehe
eh eh
awak dah komen hihi..
cepatnya..
diam2 eh...bak saya ckp semalam
"cerita itu berhenti di situ sahaja!!"
kuikui.. xoxo

Anonymous said...

hahahahahahaha... almk aku lupe nak komen pe la...
hahahahahahahahahahahaha.....
emmm nnti la aku komen..
hahahahaha...
ni nak stdy dlu k..
nite.....

.MISS_SHASHA. said...

ape la epul..nape nite lak?? kan ptg time epul commnet tadik?? hahahaha nyanyuk