Sunday, January 10, 2010

berpoya poya lagik..hihi

salam..


hari ini hari ahad..sunday blues..class seawal yg boleh..kul 8am.. 3 jam direct, macam nak muntah..kalo sebelum ni, mr mike tak ler betul2 stop kul 11, tapi hari ni, aduhai.. naseb baik i dah telan nescafe pagi2 [wah, sempat eh today!!! haha] sambil dengar lecture, sambil bebel2 ngan nadia, fatin, din..akmal jap2 dah berzikir hehe..
sigh..mcm bosan jugak ler sbnrnya sbb sampai malam pulak ada class.. so, konon2 nak less shopping macam dah tak terjadi, i dengan ala2 evil nya ajak dorang berpeleseran.. pizza time!!! hehe
tapi agak hampeh la sbb kali ni mcm tak sedap je..pasta, lasagna, pizza, suma2 lah huhu.. damn!! then shopping sakan sampai i menguap berkali kali..huhu
balik hostel, air lak takde,, bangang.. bodoh..
ok, nak ambik air semayang kat cafe, class kul 8.. chow!!






xoxo

penat seh..

No comments: