Monday, January 4, 2010

adik beradikku & Facebook

salam..

ahahaha such one sweet happy family xoxo
suma abg2, kakak2 ipar, adik2 ku mempunyai akaun Facebook.. Abg Li pun ada.. woh woh muehehee cuma takde abah ngan mak jek hehe


so, hujan agak lebat ye lately di tempat i..contohnya hari ini :( i mmg suka time2 cam gini cuma sbb hari terlupa aka malas nak bw payung, i pun berbasah erk.. merelakan diri di basahkan, erk.. apa ni aku ckp..kena hujan ler senang citer.. time g beli makanan pas balik class economy [ngantuk wooooo] dah lah terlebey oren mcm buah oren baju ari ni..bila g class i mcm ckp kt diri sendiri [what the hell are you thinking??] malu ar nak upload pic..zul siap panggil pertahanan JPA, si epul siap kasi pen matching kaler oren highlight kuang kuang..so, baju tu terus di campakkan ke dalam ragaku yg cantek tu hihi

malam ni ada class bus com [did i ever inform the lecturer is freaking awesome and agak merapu di dlm class?? larik!! ] well,, katanya nak kena wat impromptu speech..CEO speech.. i wish i can say its so easy but yg paling teruk is orang kedah ckp ketaq.. nervous tahap gaban tu la.. tu tak kira lagi ada 'peminat2' i nak gelak2 kat i huhu

one more,, cane eh kita nak avoid drpd tak suka kat orang?? adoi la, tapi tu lah, i ni kalo orang tak kaco, i pun tak melenting, tak jadi gila.. kadang2 orang yg tak pernah ckp ngan kita pun leh wat kita bengang..isk pelik la..

xoxo

No comments: