Sunday, January 3, 2010

200th walalalalala

salam...

yay!! post ke 200.. hehe dulu time yg 100 i lupa nak celebrate hehe xoxo

today tak de class.. bosannya tuhan saja lah yang tahu.. nak bangun lambat? cuti dua hari dah bangun lambat so dah penat bangun lambat. hihi itu lah kan, ada class merungut, tak de class pun merungut hehe so, what should i bebel for this post?? ntah lah, byk benda tapi tato mana satu nak start..

hm, perhaps with this. i tak tahu lah how the perfect method to study well. dulu i tak boleh study group, but now, i think 98% i depend on that. maybe ni suma bergantung to our environment and friends of course. maybe sape2 yang tak kenal we all, akan rasa we all banyak main. i mean referring to some of the pictures in my FB. ada orang cakap kat i, jangan selalu wat mcm ni, ntah lah maybe dorang 'takut' we all ni banyak main kot. but no worries people, this way of study [ i did NOT mention as a 'main2' study ok??] actually, help me a lottt.. apa2 pun all of us score well,, at least i score A for my account and some of us able to put our name in dean list. sigh.. susah kan nak bagi suma orang puas hati ngan kita???

ok, 2nd thing. i think after i kuar boarding school in 2003, itu lah last time i tak tengok AJL secara live. kalo kat KPMSI, berhimpit dlm bilik tv yg kecik tu pun takpe. kalo kat penang, easy, asalkan tak dpt shift mlm jek hehe but this year, in terengganu?? definetly NO.. nak tahu kenapa?? i have a TEST..yes, test,,, statistic lak tu waaaaa.. why? why? why this is happening to me?? i know test lagi penting dr AJL but u know, AJL kinda an annual stuff for me to do, to watch, to jump upside down if my prediction betul..i guess this year, takde lah suma tu..even i cant hear it from hot.fm.. hello, its a test..kalo class boleh la curik2 dgr [larik!!!] dah lah quiz pun markah tunggang langgang waaaa...takpe lah, i nak predict gak.. sape eh.. they said favorite is Yuna but im not really into her music.. maybe jugak Aizat OR dont forget si Faizal Tahir, Bencinta agak best dan dont deny this but his vocal is superb.. totally awesome.. :) but show dr stacy mesti best, Hujan + Estranged mesti mcm tgk concert, lagu Bengang pun best gak.. Alyah lagik..pendek kata suma mcm best jek...waaa...
sob..sob..sob...

eh, pelik ke kalo i suka lagu2 Miley? yes, Miley Cyrus.. hari i pegi pantai ritu baru i perasan, rupanya i suka lagu2 Miley ni, sedap gak suara dia.. no biggie, i still soo in love with Taylor Swift. Miley cuma tempelan jek.. owh, btw, i dah dapat citer Wild Child dari Awe..dah berkurun i carik citer ni..dah dapat, asal free jek tengok pastu sob sob sob sedey... ingat tak, dulu i penah ckp how crazy am i to this citer..

xoxo

2 comments:

kdee said...

adoi..AJl taun ni xbest la..hehehe.

.MISS_SHASHA. said...

hee..kdee, tapi nak tgk gak...