Monday, December 14, 2009

the pic from penang

salam..

finally i dah sampai tganu lebih kurang kul 6am along with aeman and murni..hujan lebat lak...

tadi i terlepas kelas kul9 sbb terbabas tido huhu dorang pun kul 850 baru nak kejut i haha takpe,, and class eco dah start..bleh tahan ler lecturer tu heheh

today i nak process semula blog i.. igt nak tukar layout ler..hehe so, pasni tetiap hari lah pulak update eh haha so, first of all i nak upload gambar time i bergembira kat penang di kala hati kusut pikir rezut huhu

the nite i arrive, that is the jetty :) beautiful.. [seronok pulak naik feri lewat2 nih]

di office with aina, izzah and kak yatie :)

me with syila..sama ke muka we all??

di kala aktiviti 'panggil hujan' hehe

with the ex-housemate at nite market feringgi

with aina shopping at perangin :)

2 malam kat penang mmg best, mmg dah dapat suma yg i ngidam haha nasi kandar ler :) mmg penat sbb rush jek,,nasib baik aina off friday leh gak ler dia teman before balik huhu love,miss u guys
xoxo

No comments: