Saturday, December 5, 2009

pic from the event recently..


akad nikah - nov26,2009

resepsi - tanah liat, bukit mertajam nov28,2009


salam..

alhamdulillah. sumanya berjalan lancar, and done.. welcome to the family kak lin!! i nak sangat upload all the pics but wifi kat sini bukan cam wifi kat UMT time kul 3am huhu so, this is some pic dari nikah and the reception.. mmg $%#^ ler, i nak upload gambar reception kat umah i on nov 29th but terdelete gambar, pendrive lak tak bawak...huhu


so, next 13th i nak pulang ke tganu [bestnya!!] hm,,banyak lagi ni tak wat, yang penting belum jejak kat island lagik - penang haha abg muda mesti dok ingat - "i told u so" but i will try utk pegi gak..rindu kat dorang...plan nak tgk new moon pun ntah sempat ke tak..nak g nite market feringgi ler, pesta lagik haha penat tul..

so,,rezut pun ntah bila kuar..takut gak ni huhu.. :(

xoxo

im going to back on action as the active blogger soon hehe

2 comments:

shuhada cairo said...

kak yah....sampai hati buh sikit jer gmbr...kita orang yang dok jauh ni teringin la sgt nk tngok gmbr2 lagi...xpelah...insyaAllah kita tengok gmbr anak mak ngah yang ketiga...

.MISS_SHASHA. said...

hehe dik da..
ari tu xdan nak bubuh..
dik da boleh tgk kat FB kak.. nnt kak dpt cd dr abg jon, kak masuk kan eh :)