Sunday, December 27, 2009

MARITIME ENGLISH ~~ best!!!!!

salam...

semalam, perjalanan 8jam lebey gak ler dari kedah agak penat but not damn tired ler..ntah, maybe sbb tido je sepanjang perjalanan kot..waktu nak balik tu, tgk buletin utama, baru tahu yang bus sani terbabas kat Jelapang..isk,isk, takziah kepada keluarga mangsa..ada paper wat tajuk utama "badi jelapang"..ntah lah, badi or mmg amat bahaya jalan tu tapi alhamdulillah sepanjang 3 tahun i kat seri iskandar, i ulang alik dari kedah, semuanya selamat..but seriously, everytime lalu gaung before masuk terowong mmg ngeri, seboleh-bolehnya i nak time tu i tido or i akan tutup mata..

i sampai UMT around kul 720, then rush, mandi siap2 gi Bina Syarahan sbb ada lecture Maritime English..best gak class dia, sbb more to talking in English in term of Maritime..cuma session pagi i penat, so half tu i tido la, but when dia done ngan biografi dia, i bangun dah hehe bila session malam lagik best swonok la dgr orang ber'experience' bercerita..tu lah org ckp, jauh berjalan-banyak pengalaman huhu betol..betol..

so, malam ni plannya nak tido awal kot..ni kat CC nak print note eco..huhu aduhai, sebut eco longlai lutut ni...

xoxo

6 comments:

kdee said...

ok,tmpt tu mmg bahaye.huhu

Anonymous said...

Howdy

I just wanted to say hi to everyone

Byebye

[URL=http://www.vpnclient.us][IMG]http://openvpn.net/archive/openvpn-users/2005-05/pngd55nFojmJX.png[/IMG][/URL]

Anonymous said...

Good day!

I just wanted to say hi to everyone

See you

[URL=http://www.vpnmaster.com][IMG]http://openvpn.net/archive/openvpn-users/2005-05/pngd55nFojmJX.png[/IMG][/URL]

Anonymous said...

whats up everyone


Just saying hello while I read through the posts


hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read.

Anonymous said...

Cool blog I loved reading your info

[url=http://partyopedia.com]birthday party supplies[/url]

Anonymous said...

Well...definitely I have some free time to educate myself. Time to begin reading. Say thanks anyone in advance for your guidance.

I am confused if this is allowed but I am curious about [url=http://newmoviereleasesdvd.info/]Watch Movies Online Free[/url], thus I am living a link in my signature that has plenty usefull advice relevant to that subject.