Wednesday, December 30, 2009

i vs the killer subject

salam..

i tgh beronline ngan kwn2 seonline di pagi hari hehe no worries, ramai girls and boys too..so, tomorrow i takde class but dorang malangnya ada class etnik hihi..

bercakap pasal class..mcm semua tahu [yg follow blog i ler] i memang pantang sket kalo belajar numbers2 ni..tapi disebabkan belajar pengurusan mmg tak leh lari ngan number2 ni,, akaun,math,economy etc lah.. tapi bila ada suppport dari kawan2 ni, kuat ler semangat sket..kalo dulu we all study akaun kalah subjek lain, mcm belajar akaun jek sem tu..refer this.. but alhamdulillah, finally rezut nya amat memberangsangkan..yg paling best i penah dapat ler utk subjek cam gini hehehehehe

sem ni,, isk isk mcm lagi parah jek huhu bak kata sape ntah, ingat leh lari,,rasa macam kena hempap lak..huhu sem ni ada 2 subjek kena ber kira2 nih huhu paling susah i rasa gayacara ekonomi..mmg pure ekonomi kot..aduh la..yg second, statistic,,so far mcm agak senang ler but lec tu ckp ini belum masuk fomula canggih2 lagik erk?????? gulp..

kesimpulannya, i hope i takkan muntah lah sbb ini berganda ni..and hopefully boleh skor lagik..amen...

xoxo
doakan i kawan2

2 comments:

kdee said...

good luck with that NUMBERS!hehe

.MISS_SHASHA. said...

hehe thanx kdee