Friday, December 11, 2009

her fragrance



hai..

perfume paris mmg wangi..yang heiress tu paling wangi,, more to gummy smell..just slow and cute :) yg lagi satu tu, first perfume dia launch, paris hilton - ok gak la but heiress lagi best!!! just me belum try..nnt dah hbh heiress i think nak try just me lak.. latest punya Siren - ntah lah bau cam mn but gambar mermaid huhu yang lagi satu Can Can - yang tu i tak suka sbb too sweet bau nya..

so, i just arrive from penang..i cari fearless platinum album takdek..dorang ckp blum sampai :(
so tired nak tido~~

xoxo

No comments: