Wednesday, December 16, 2009

hantaran paling best muahaha

salam..

kalo ada yang nak ckp i suka sgt tukar layout blog,hehe maap ler, macam hobi pulak ter'rajin' terlebey..

so, masuk sem2, what i can say is completely different from what i imagined..environment sedikit 'dingin' especially dlm class..less fun than before, i think i know why but biarlah i simpan je dlm hati. huhu mcm i publish dlm FB tadik,,ntahla..i really hope this is just 'early-semester-simptom' only.. maybe suma ada azam baru yg sama - i? satu je azam i selain nak maintain result - i nak g class awal esp class at 8am huhu

pagi tadi ada class komunikasi, lec tak masuk - masuk ni dah 2 kali class dia tak masuk..ntah la sape tp dgr citer class akan separate into 3 groups..perlu ke??sigh.. then kul 11, other classmates have etnik class, i tak join so i cabut balik..next class kul 4 - class writing. i rasa cam i akan suka class ni sbb last sem i tak ambik mn2 pun class english..hopefully ok lah..

ok, today i nak post salah satu gambar hantaran dari kak lyn untuk my abg time kenduri dorang ritu hehe my feveret kot hehe dasar the gooners tul..


hehe

xoxo

No comments: