Saturday, December 19, 2009

The Blind Side


salam..

balik cuti sebulan, i tak sempat pun nak g tgk wayang. even pegi penang, i thought smpt nak p kat perangin but still tak sempat. plan nak tgk new moon, but hari last i kat penang, hilang mood nak tgk movie, penat kot. tapi beside new moon, i teringin nak tgk satu lagi movie Sandra Bullock - The Blind Side. I tgk trailer dia kat E!, huhu tengok trailer pun dah menitik air mata huhu sedey la kalo citer2 ada kaitan keibuan sket ni.. [its normal okay for me to have that sensitive hehe]. citer dia pasal sorang budak kulit hitam yg homeless, di ambil jd anak angkat, then jadi player NFL and bla bla..

malangnya, time i g penang tu, citer tu belum sampai [sekarang dah sampai ke?]..so, i hope adik2 i kat sini akan upload citer ni..selalunya dorang ni cepat je dapat citer2 baru mcm ni. latest punya i dapat Zombieland haha

xoxo

2 comments:

kdee said...

best ke sha?nk cari la trailer dia.haha

.MISS_SHASHA. said...

best kdee..tu baru tgk trailer..sedey :(