Wednesday, November 25, 2009

walimatulurus..


so, sekarang pun i dengan rasminya nak menjemput kawan2 bloggers i, kalo ada di kedah raya aji ni, jemput datang rumah.. no, not my wedding haha its my brother wedding..he is my best friend, my mentor, sometimes my bank bergerak haha no worries, im going to lose him to a very special, great girl :) so, below is the map,,jemput ye, kalo dah sampai, sape ada no i, call..kalo yang tak ada bgtau mum @ dad i, cari sha ok? 29/11/2009


xoxo
the wedding season alrady begun...im luvin it hehe

2 comments:

kdee said...

congrats sha.nak dpt kakak ipar dah.hehehe

mrkayzach said...

Shasha..

insyaALLAH tau aku pi..

sbb aku pun kat KL lagi ni..

xtau boleh blik kampung ke x.

kang aku call hg la k. :(