Tuesday, November 10, 2009

tomorrow is my last day..my last paper

salam..


petang kemarin pegi pasar payang, kali ni banyak shopping utk diri sendiri hihi then sampai area kul 530,,lepak2 [tak study huhu] mandi, semayang, tido haha [i kan burung hantu]..then kul 1130 stay ngan budak2 tu kat cafe sampai subuh :)

so tomorrow my last paper - prinsip pengurusan maritim 3-5pm..paper ni tak sesusah multimodal trasportation and no essay BUT 100 questionsss MCQ.. gila la jugak but tak pe lah..baca je note banyak2..

esok jugak, kul 9pm i akan 'berlepas' pulang..huhu tak sabarnya..rindu la, tak balik sejak pas raya :( banyak menda ni nak wat :) first nak potong rambut dulu hehe dah lama ku tahan kesabaran nak potong rambut..then happy lah leh tgk game arsenal ngan lelaki2 dlm idup ku huhu rindunya xoxo so kwn2, wish me gud luk ok, doa lah byk2 dapat target gpa i..[rahsia hihi].. kalo sempat i blogging lagi before balik, kalo tak, ntah ler bila pulak nak blogging ni :)

xoxo
plan nak beli braodband..plan sejak dr penang lagik..hihi

1 comment:

kdee said...

waaa.good luck sha