Thursday, November 5, 2009

thanx a lot mr kasypi :)

ini mr kasypi, lecturer subjek multimodal transportation yang i ckp susah tu, dah wat dah exam nya :) ..i just nak ckp - thanx sir!!thanx a lot :)
**posting tribute to the LECTURER and minta maaf kalo ada terasa ngan posting semalam..sesungguhnya i main2..huhu**

act, time duduk je kat meja 457 tu dah mula shaking, ntahlah nak jwb multimodal ni rasa berdebar lain macam..semak perut pikir kalah pikir time account dulu..maybe rasa tak cukup study huhu dah lah sejuk tahap gaban dlm dewan tu..BUT bila i bukak je soalan, i smile, senyum lebar [some people may know why i smile hihi, i bet dorang pun senyum lagi lebar] haha nak senyum kat mr kasypi tapi malu lak huahua.. i tak cakap soklan tu senang and ada gak yg i x bleh jawab but you know, less tension, dan for me, that's really important! overall, soklan ok sket dr test2 lah, he did what he said, that mr kasypi..

so..erk, yang semalam i publish 'kill me' tu i tarik balik eh hihi malam smlm kat bilik i tak playing around dah,,i paksa diri study [even ngantuksss cam org gila]

xoxo
i having trouble to sleep early :( help me!!!!

No comments: