Thursday, November 19, 2009

banjir and lots..

salam..

this is going to be hectic week or day or whatever for me..gosh..i skrg kat tesco mergong for wireless..baru pas wat spek baru, nak mamam pizza but wifi takde lak kat situ so, numpang kfc punya kat foodcourt tesco hahah im talking too much..

ok, so as everybody know..or sape2 yang alert, kedah di landa banjir..and yes, kg i, aka rumah i salah satunya lah, cuma we all ak perlu pindah sbb tak masuk sampai dalam rumah. just keta tak leh bawa masuk la, kena redah gak kalo nak kuar g jalan besar :( sigh, susah hati tau..we all ada wedding yang perlu di langsungkan in 2 weeks huhu and now, depan pintu rumah i macam depan pantai dah waaa.. but my dad ckp, there 2 weeks more, insyaallah mesti sempat surut..tapi kalo tak surut mcm mana? what is plan B? mum slumber je jawab, wat kat masjid la..waaa, i lak, sejak balik ni, asyik terperuk je kat rumah..dah ler leh duduk satu sudut jek, yang lain suma tgh nak letak jubin,,alahai, tuhan je lah tahu betapa semaknya perut, pala otak i ni...lipat baju kat situ, tgk tv kat situ, tido kat situ, kdg2 makan pun kat situ waaaa.. semak..semak..

so, this is some pic yang i leh tunjukkan keluasan 'laut' di rumah i..

so far, air dah surut sket..alhamdulillah ler..

ok,,gtg..adik i yg gila ni mmg menyusahkan idup..

xoxo

2 comments:

kdee said...

sha,umah ko tepi pantai ke?huhu

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

banjir ek. sianya..nak derma apa ek.. erm..