Friday, October 23, 2009

too many LITRE of TEARS

salam..
sekarang i macam burung hantu..study lewat malam sampai kul 2,3,4 am or sometimes i stay until subuh.. bgn tido jgn cakap ler..

i've been following hehe or watched one citer Japan,,sigh lama tak tgk citer Japan ni..dulu ngan Beautiful Life, Overtime etc.. Citer I tgk tu aduhai padan sgt ngan title nya 1 Litre of Tears.. i think citer ni dah lama,, around 2005 and ada movie nya jugak..yang i tgk series..

i baru je tgk sampai episod 6, then din ajak online ni..agaknya kalo dia biar i tgk citer ni sampai habis bleh bengkak mata ni waaa.. sedey giler.. i rasa start episod 2 dah air mata asyik mengalir jek..i hardly can imagine how can human face this kind of disease..dia ada penyakit spinocerebellar degeneratio, of course ler i tato nak explain cane but semua ability yg dia ada akan hilang dari hari ke hari..huhu kejam..and ini antara penyakit yang tak boleh diubati.. tgk la sendiri..
xoxo
**nak tahu benda bodoh pe pulak jd kat bilik i?? lampu lak rosak, sigh..

1 comment:

kdee said...

sha,cite mmg sdih tp aku xsmpat tgk smpai abes