Saturday, October 31, 2009

syukur, alhamdulillah

alhamdulillah kpd allah swt..hari ni dorang wat majlis doa selamat kat office dorang. walaupun kecik lagi ruang office, ini kali ke2 dorang berjaya wat majlis kat situ = mula2 baca yasin utk start. strawbearu,,maybe ada yang gelak, tapi yes, that's my brother's company. print tshirt is their core business, beside that banyak la, apa saja yg relate. start operation this year gak, tgh tahun mcm tu lah..banyak sangat halangan, kesusahan, pengorbanan yang dorang berlima - mybro, Pet, Bear, Pak Ya & Shidah lalui sebelum sampai ke hari ni. i don't know exactly how much they gain but i can say enough to rolling back. they already done with their 1st catalogue and still going strong! chaiyok2 jujur, amanah bila buat kerja and yang penting jaga account, insyaallah pisang takkan berbuah 2 kali, ok? :) i really wish i was there to celebrate that too, huhu i miss home!

xoxo

No comments: