Friday, October 9, 2009

SEPANDUK..

salam..
alhamdulillah, test semalam berjalan lancar, ada gak ler sikit2 tak leh buat but i puas hati ler.. :) walopun hujan we all suma redah je..nasib baik tak demam hari ni hehe smlm pun patutnya kena siapkan sepanduk utk perbarisan on saturday ni..macam zaman2 sekolah dulu pulak..cian kat Abg Long [bos kanu], epul, zaher and i pas exam pegi tolong, sedar2 kul 1 am lebey kat situ lagik, belum siap, sbb tu ,muka i mcm kena penyek jek wahaha area kul 2.30 gak sampai bilik,, nasib baik ler bilik tak jauh..


japg kul 3 nak g pantai, dah mula bola baling pantai hehe i terpikir gak cane dorang nak lantun bola tu kat pantai,, habih lah suma telan pasir..

xoxo
sesungguhnya penat lum hilang

2 comments:

kdee said...

hahaha.mkn pasir la korg...

NiSa said...

slmt berlibur... :)