Tuesday, October 20, 2009

presentation & dinner

salam..

well, i dah tak marah. walopun dorang tak dtg pun hari yg dijanjikan, dorang dtg pagi tadi..sewaktu i ngan akmal masih enak tido huhu..i pun just tarik towel, tutup pala, then bertapa atas katil,,dah la bising abg2 tu huh.. tapi ok lah jap 15 minutes, then jadi lagik hampeh!..then i g study kat cafe, balik tgk dah ok..

so, ptg tadik baru leh present hal pkfz,, igtkan leh relax je present tu tp dup dap gak jantung, makin lama makin kencang lak haha and ila sempat lagi snap pic i..kabur ler sbb guna hp jek hehe

malam smlm i attend dinner akasia..tak lah best sgt [makanan nya!] tapi mcm biasalah we all, wat majlis tu macam majlis sendiri haha ni antara pic dari beratus2 picssss haha


xoxo

No comments: