Wednesday, October 7, 2009

No Class for 2 days :) Poster for Kenegaraan :) :)

holla..
class dah byk habis, so lec pun dah takde,buat masa ni cuma Miss Sakinah [Account], En Kasypi [Multimodal Transportation] and Puan Roszita [Principal of Maritime] je yg nak wat class..lain2 dah settle..oop, satu lagik TITAS hehe [banyak gak rupanya :( ].. today and tomorrow takde class [wahaha] tapi malam jumaat ada test account lak huhu and weekend full ngan koke week..waah, penat maa..malam ni ada pjumpaan kanu lak [suke...] , cheer song pulak [apa2 sbb pun takpe kuikui] haha

pagi ni kitaorg habiskan keja utk poster kenegaraan malaysia - grup i wat dasar kebudayaan kebangsaan..disebabkan we all gila gambar, wat keja ni pun nak bergambar :)

i, nadia & fatin
pok din gigih bekerja :)

miza si kreatif girl [i never know this, seriously]

hasilnya..i keep telling them, less is better, kan?kan? betol tak?

ahli group [jeff takde sbb dia yg ambik gambar kahkah]

ahad nnt i ada involve utk 100 jam nyala lilin/pelita i tak sure [event utk deepavali :) ] ~~ ye, asyik nak pecah rekod jek kihkih

pening pala pikir account, tapi dah study ngan si pandai account nadia, lega sket..
so, wish me luck guys,,tolong ler doakan kat i walau di mana y'all berada :)
xoxo
(lapar!!)

4 comments:

itafukada said...

gud luck eyh?..=)

kdee said...

sukanya cik abg tu..skali tgkp dpt 5 org.hahaha

.MISS_SHASHA. said...

itafukada - thanx.. :), how's ur new work??

.MISS_SHASHA. said...

kdee - hehe syok ler dia suka bgambar