Monday, October 19, 2009

jangan wat i marah..

salam...
ini kesinambungan dari ke'bengangan' i sejak 2,3 hari lepas..sape yg follow apa i update, mmg tahu lah - kisah plug bilik :(
hari ni i meletup jua akhirnya..dalam class lak tu..nasib baik farhana bgtahu at the end of the class, kalo bgtahu awal mmg la, hilang mood nak study!
ni kisahnya..pendek tapi cukup panas.. sbb i ckp hari pertama satu aras rosak..ok, fine..malam ok jap, then before tgh malam rosak balik sigh,,sabar sbb dah leh tido dah! esoknya still tak ok..i kuar bandar, balik tgk2 bilik lain dah ok tp bilik i ngan bilik sebelah [bilik farhana] belum ok..aku ni mmg dah panas sbb matahari terik, bertambah panas... then sms ketua aras ngan ketua blok [sbb ketua blok duduk aras sama gak!] langsung, haram sepatah tak reply..ok, fine sabar lagi..tapi bila balik dari library, mmg i dah tahu mst tak ok,,i dah mula nak jadi gaban dah sbb nak iron baju nak g class tak bleh..kena lah panjat tingkat 3, masuk bilik tv..waktu tu, muka dah kalah singa betina agaknya..i call abg Jon tak dpt, msg din asyik pending, pending [cinabeng tul maxis, sampai hari ni nak call abah pun tak leh!].. aih, tuhan je lah yg tahu betapa bengang nya aku waktu tu waaaaa......
hari ni, yg i ckp farhana kabo kat i tu, bleh tak ketua aras ckp, suh we all yg wat laporan kat pejabat asrama.. APA???WHAT?? aduh, i mmg tak tahan dah, magsa pertama yg kena farhana lah, terpaksa dgr i bebel..sori ek farhana..ntah apa dorang wat keja, nak aku lak g lapor..then mmg i pun show true color lah,, i dah ckp, jgn wat i marah..sarang tebuan kalo tak kena cucuk, tak de nya nak sengat org..then zaher, epol gelak kot sbb mcm2 dah kuar dr mulut i :( dorang dah rapat ngan i rasa cam tu bi achievement kot [korang tak tau lagi teruk dr tu pun leh kur, kan ina kan????] yg lawaknya i tgk kalawis, mat ngn ah san, dorang tercengang jek tgk i huhu maap ler adik2 kalo aksi2 tu tak sesuai ngan kak sha..but that's me..tihin pun tanya, geng2 dia diam jek..alahai, habih dah saham 'ayu' aku hahahahaha
time jalan balik, akmal lak kena..aku dok tgh bengang, lagi mau ajak aku stay tak pyh balik smpi kul 4..gila..cian dia..so, g lapor dia ckp maybe ptg ni bleh ok..aku tunggu..kalo tak ok gak..isk..
xoxo

1 comment:

kdee said...

hui..sabar sha..huhu