Thursday, October 15, 2009

Cute guys

right now, i definetely think of him bila ckp pasal cute guys hehe ..i blajar kat umt ni di kelilingi oleh budak2 19-20 mostly..ada yg cute, hensem, sedap mata memandang but apart all of that, suma adik2..macam apat,asyraf and fahmi gak..tadi time i present etnik, i join ngan budak2 sains alam sekitar..ada sorang ni present utk sepak takraw haha mmg cute tp bila kuar perkataan dr mulut dia - kecek klate pulak haha teringat kat some boy bisik kat i not long time ago,, "Aku tgk awek2 klate ni lawa betul, tapi bila kuar je pelat dorang,isk ..sayang tul!" hehe nak wat cane kan, suma org ada taste masing2..i ok je kalo dgr pelat dorang unless i tak paham, mmg masalah besar tu..and kalo dorang speaking english tp ada pelat dorang..lagi cute! haha

ini john mayer zaman after 'your body is wonderland'..for me stylo la sbb mcm dia yg mula pakai "Armani tux with Nike kicks"..haha cute [i didnt mean his curly hair,, for sure!!!!!!]

xoxo

No comments: