Thursday, October 8, 2009

Cheer Song utk Kanu

hai..

semalam ada meeting kanu..huhu meeting ler sgt :) we all wat cheer song utk weekend ni,, budak2 kanu wat cheer song,,kalo nak bayang mesti gelak je lebey but i like it, angin masuk perut pun tak kisah hehe xoxo ni gambar amek di bawah 'bulan purnama' hee

i ngan shafikah - roommate

i ngan shasha - nautika

epul si 'ceti' hehe

pjumpaan smpi kul erk 12 lebey kot..hm,,mcm2..

xoxo

exam tonite

2 comments:

NiSa said...

sha skrg dh makin aktif. mcm x pecaya sha involve suma2 ni. hehe... chill.. no harm k..

.MISS_SHASHA. said...

hehe k.hani, people change huh?? alhamdulillah sgt2 sha happy giler duduk kat sini :) sha pun mcm tak pcaya