Sunday, October 11, 2009

Al-kisah Minggu Kokurikulum

salam..
weekend busy ngan minggu kokurikulum..nak uruskan budak2 kanu,,hm..ntahlah nak ckp, kdg2 sakit hati pun ada..takpelah, asal jalan elok je..bola baling pantai we all kalah ~ gila, i yg tak main pun penat tgk dorang main, apatah lagi yg main,,penat woh, bila main kat atas pasir..itu hari jumaat.hari sabtu, pagi2 buta dah kena pegi pantai UMT, ada perbarisan, biasalah kalo nak tunggu VIP ni, mmg lah 'ambik masa' sket..so, finally i am the 'sepanduk girl' dont surprise, i know i tak comey utk bawak menda tu, tapi dah kalut2 i je yang usung..lagipun jalan kejap jek..penat gak ler, malam ni nak present pasal crisis PKFZ lak,,aduhai, napelah banyak sangat main rasuah dorang ni??? so, ni antara gambar i ambik session siang, banyak gila snap sana sini,, malam ada malam kebudayaan [utk kokurikulum kebudayaan]..best, tak larat nak upload..nnt2 i upload lagik!


* i pun pelik, mana datang nya budak baju kuning ni?? haha
btw, game kanu tak leh teruskan pas 2 group lawan sbb ombak terlalu kuat, sampai turn pompuan, asyik tebalik jek..hehe so, we all group D, tak sempat nak tunjuk kehebatan..
xoxo
~~muka itam balik huhu

No comments: