Monday, October 5, 2009

26/09/09 - raya 6th [last day] and more..

Kenduri my ex- colleague, Siti Fatimah & Syuk
26/09/09 - Kg Paya, SPU, Penang








hai..
suma gambar2 ni ambik time hari last cuti i hihi dah ler sesat cari rumah, then kena ambik tshirt kat abg li lagik, nak balik tganu lagik haha mmg la leh bebai :) tapi i mmg nak pegi kenduri dia, sejak i resigned lagi dia pesan suh pegi..lagipun harap2 leh jumpa2 kwn office dulu..ok lah, jumpa k.riza, izzah, aina, k.nawwar, jaja, ramai gak cuma ralat tak leh jumpa nisha..huhu tu la nisha hang mai lambat..kenduri kat kepala batas, penang..cantik majlis dia..warna baju cantik, pelamin cantik..dia kahwin sekali ngan adik dia..timah, semoga berbahagia selalu, cpt2 dpt baby ye :)
malam ni, i ada jamuan raya utk fakulti. tapi ni hujan lak kat sini.besa lah, 2,3 hari ni ribut betul2 mengamuk..sampaikan satu malam tu, habis kerusi meja ber'tempiaran' hee,
sigh, ntah lah cane nak g majlis tu..
have to go now..
xoxo

No comments: