Saturday, October 3, 2009

24/09/09 - raya 5th

salam ceria suma :)
citer raya ke5..thank god malam sebelum tu, kami suma berjaya tido kat umah sendiri..abah kata, malam ke3 tak leh ler tinggal umah hehe abah sbnrnya tu msti penat sbb dia tak suka tido kalo tak ber'kelambu' haha so, pagi we all kuar jap sbb we all nak pegi tempah kad kawen my bro..usung ler ain sekali [of course!] haha







then petangnya, we all bersiap sedia lah nak pegi airport kat Kepala Batas, Jitra nak hantar our dear Shuhada..swonoknya bleh berkumpul ramai2..emotional semestinya haha yelah, sedih gak,,rasa cam sekejap je dia dah besar,,dah g belajar oversea..yang lawaknya time makan we all berkelah kat tempat parking,,bisingnya tuhan sajalah yang tahu..pergh,,mmg sedap makan gitu tambah lak ngan masak lemak yang mum buat..





sebenarnya banyak lagi gambar nak upload tp tu lah,,tak larat..lagipun nak g beach ni kul 4 japg..

save the beach,save the coral!!

xoxo

see ya!

2 comments:

shuhada cairo said...

assalamua'laikum...rindunyerrr
nk tanya.nape gmbr I yang kt ats jadi cmtu?malu la plak. poyonyer lima jejaka yang bju2nyer wouuuu colourful...maaf la.bru skang bleh jenguk2 blog.moge semua cht.krim slm kt family akak dgn lafaz assalamua'laikum.and syukron ats jasa dan pengorbanan

.MISS_SHASHA. said...

w'slm..shuhada..miss u too??cane kat sana??settle suma ok??? wish u all the best eh!!! sentiasalah jengok blog kak tau!!