Friday, October 2, 2009

23/09/09 - raya 4th

salam..

ini citer raya ke4..kitaorg pulang dari rumah tok then singgah rumah toksu kat Tanah Merah. Then, balik rumah, rehat2 then ramai pulak datang beraya, i baru nak lelap dah kena bangun wat air huhu..sampai lah suma pulang, kitaorg bergegas 'kuar' dari rumah hehe before pegi perlis tu, singgah rumah Makndak sbb ada open house. Pas maghrib baru bertolak gi perlis.. Actually jarang sekali kitaorg pergi perlis time raya2 ni tapi sbb sorang cousin kitaorg, anak my Maklang akan g Mesir raya ke5, we all pun pegi lah lawat dia..kitaorg tido sana..gambar raya ke4 tak banyak and i even tak pakai baju raya..[ye, baju raya 2 pasang mmg tak cukup huhu]..banyak main ngan kanak2 jek



ye,,mmg banyak gambar dorang sbb dorang je suka bergambar haha baby hensem tu anak my cousin.nama dia Iman Ammar Adlin,,ha, ambik kau nama panjang..so, tomorrow i'll post gambar we all 'berpoya-poya' kat airport hantar Shuhada [the Mesir-cousin]..

im going to involve in "Save the Beach" programme tomorrow noon, at our beach - organize by BioD student!! Save the coral too

xoxo

No comments: