Thursday, October 1, 2009

22/09/09 - raya 3rd

salam..
malas dah nak describe..ni gambar raya ke3..raya kat umah tok dulu, baru g perlis,,silap hehe..hari ni mcm bertambah teruk flu i..nak demam ke??time discuss kat library smlm, we all ada rasa gegar,,maybe sbb dr gempa bumi kat indon tu eh..kat ne??sumatera ke??i dah telan banyak pil nih, still kahak tu tak ilang,,wohh, seksa nya tekak, hidung, asyik loya nak muntah jek huhu cian nya kat diri sendirik huhu :(










xoxo

doakan i sihat segera!!

No comments: