Tuesday, September 15, 2009

Taylor Swift menang but Kanye West bodoh!

salam..
sehari tak online mcm2 tak ter update hehe
btw, semalam we all kuar bbuka kat pizza hehe lama dah ngidam nak makan pizza..nasib baik smpi pukul 630..tu pun tinggal 3 je lagi meja kosong..then shopping2 sket,,i feel like i can breathe easy bila jalan2 kat tganu nih [tak tau reason ny - maybe i btl2 sayang dah kat tganu hehe]



so, i baca people.com, dapat tahu my Taylor Swift menang Best Female Video for VMA baru2 ni..

cantik dress dia [silver-dusted KaufmanFranco goddess gown, Lorraine Schwartz diamonds]
tapi si Kanye West tu dgn biadapnya interupt Taylor bila dia tgh bagi speech.. bodoh!.. dah lah tu, boleh lak cakap -

"I'm really happy for you, I'm gonna let you finish, but Beyoncé had one of the
best videos of all time."

click here..mmg la bangang!!!!

so, macam mana preparation utk raya y'all?? best kan kalo yang dah ada kat umah tu..im going back to kedah tomorrow malam..

tomorrow i'll blogging again for the last time before going back home!!
xoxo
*have class at 4? what????

1 comment:

kdee said...

ei,jahatnye..kurang ajar...