Sunday, September 27, 2009

penat lum hilang

Salam,,
hai semua xoxo

So, I’m back to UMT..sampai around 6am ler..turun bus pun terhoyong hayang jalan hehe so,,left all the ‘enjoy sakan’ at my home hehe..
Hm,,raya taun ni?? Hell, enjoy giler haha start dari hari first I balik sampai hari last I kat kedah, everyday full of activities..tambah2 lagi bila dah mula raya..alhamdulillah jadi gak ler my nasi ayam..tak lah sedap macam kat kedai, tapi boleh lah bagi orang makan hehe my little girl balik beraya rumah ummi dia kat sg bakap..kurang lah meriahnya esp my mum lah, emo sket bila cucu dia tu nak pergi [2 malam jek pun!] but we all yang ada kat umah, cuba2 lah meriahkan dan bagi rumah tu berseri gak even Ain takde,,
third day of raya kat umah wan

So, bila balik sini semula kenalah focus balik..banyak keja belum siap..ada test akaun lagik [aduh la]..apart from all of that keja ‘terbengkalai’ I akan tepek gak gambar2 start dari hari 1st raya sampai raya ke 7 hehe ye,,mmg beraya sakan..starting tomorrow,,tak larat maa,,still ngantuk mode~~

p/s-tema nya adalah ‘kekeluargaan’

xoxo
surprisingly for me - how much I enjoy my life at kedah, equal to how I feel with my life here,,no regret, no turning back!! I’m lovin’ it!!

eh, one more, heran la skrg, i mcm addictef to 100Plus [hari ni je dah telan 2 botol]..yg lagik heran, before this 100Plus antara benda yang i tak suka..huhu anything can change huh??

1 comment:

kdee said...

aku pun xsuka 100 plus.minum time sakit je.hehe