Saturday, September 5, 2009

paper..newspaper

salam..

dah tak bengang..dah kembali ke normal hehe
but, bila baca paper rini, NST plus for BPL, well..arsenal is everywhere..or specifically i can say, eduardo aka dudu :)
i tak tgk game ni, but zam ckp maybe ye kot dia dive sbb jatuh pun cam pompuan haha..but wenger kata dia trauma sbb kaki patah yang setahun tu..logik gak ler..



dasar dengki..


so, rezutnya dudu kena ban 2 games [champs league jek]..takpelah, bg dia rehat..org lain kan ada??kalo dudu kena ban 10 games pun bukannya celtic leh masuk wahaha infact kalo dudu tak dpt penalty tu pun bukannya celtic leh menang..kuakua
xoxo

4 comments:

Jon said...

biasa la. bila depa benci kat kita camtu, maknanya kita tengah power..hahaha

aku tak baca pon EPL Plus hari ni, tapi ada tak depa cakap pasai Rooney dive masa lawan kita minggu lepaih? aku berani bet mesti takdak. besa la, Rooney dan MU kan kesayangan depa

lantak la depa, yang aku tau kita akan menang liga season ni..bwahahahaha

.shasha. said...

tak dak nya ckp pasal MU..suma focus topic dive then letak muka dudu.mmg dasar dengki..ya, arsenal mesti menang!!!

fakarul said...

Hidup Arsenal! Hidup Gunners! Hidup Guns and Roses!

.shasha. said...

abg muda ~~ dasar lalang kuakua