Friday, September 11, 2009

otak tepu~~~

salam..
baru habih examsss yang wat otak i tepu..aduh,,napelah dia wat 3 paper sekali satu hari..cian kat orang cam i yang ambik ketigatiga paper tu huhu apa2pun suma dah selesai..alhamdulillah, utk kenegaraan & hubungan etnik i have confident sket la compare tu titas, huhu i terpaksa tembak some of the soalan..i tak tahu lah, mcm curse lak, bukak jek buku titas, alamatnya tido lah haha
tapi tak pe lah..harap2 tembak tu mengena le gak ye..
btw,,i nak wish kat one of my schoolmate time skolah menengah and also one of my fav blogger - kdee.. happy 23rd birthday dear,,actually belated dah sehari..i tak online semalam, tak leh nak wish kat dia..sori eh kdee..semoga dipanjangkan umo dan dimurahkan rezeki..comey2 selalu hihi..sori eh lambat wish!!!
hal tadarus tu pun hampir selesai, my last round schedule tomorrow at 3pm..then closing ceremony on sunday + majlis berbuka puasa sama2 media & NC.. bleh click kat sini eh
so, we all nak g bazaar kat UDM tu..best gak..bleh kategori rambang mata gak ler..my bro kata suh cari murtabak raja..tak nampak lak..maybe kat KT kot..takpe lah..nak enjoy jap before kembali ngadap buku utk next exam..
ok,,daaa~~~
xoxo

1 comment:

kdee said...

hahaha..sha,terharu dapat wish kat sini...thank you2!!btw,gud luck for ur next paper!jwb leklok k...rindu lak nk blaja titas lg.huhu