Tuesday, September 8, 2009

here we go again..

hai..
u know, i ask myself so many times..why i cant change a friend to a boyfriend??to make it worst, i might not talk with him again if he keeps approach me..sigh..i hate this feeling..i really2 hate this feeling..so so much..sbb i ni bukan jenis yang reti cover2..kalo i tak suka, mmg terserlah kat muka i, i tak suka..siggghhh..umur dah 23..time bday 23 my mum wish semoga i jumpa jodoh yang baik2, cpt2..maybe i tgh keja lagi waktu tu..but when i dah masuk belajar, my mum pun pecah tembelang, dah ada orang 'masuk' cuma my mum&dad never ask me [alah, kalo tanya conform jwpnny no, giler ke apa]..kalo nak kata i tak susah hati i belum jmp 'the one' bohong ler..sometimes ada gak terpikir,,dah 'berusia' tapi single,, is it pathetic?? but sometimes [most of the times] i lebih suka macam ni..single..scared pun ada gak nak ada org lain..i macam tak reti..crush?of course ada,,i normal ler..but just crush..2,3 minggu jek..
sigghh..bak kata one of my fav blogger - Ita Fukada

When you realize you want to spend the rest of your life with somebody, you
want the rest of your life to start as soon as possible..

xoxo
am i too sad to talk about this???i dont think so..kan?kan?

2 comments:

kdee said...

relax la sha..byk lg benda nk pikir.just enjoy yourself first!don't worry.it will come to u someday!

.shasha. said...

menda ni dgt time tgh emo jek hehe thax for th advice xoxo