Sunday, September 6, 2009

gambar darah i..muahahaha

salam..
ni pics semalam..ya allah, tahu tak, we all habih suma kat2 kul 3am..gila..ngan si ollie tu skali join..hehe tapi kali ini punya sakit tau..ntah lah ntah2 kulit makin tebal kot haha tapi takpe, i tahan nya :) even doc tu, time i jek dia bising tak jumpa urat,,ye lah tu,i nampak je urat kat lengan i..then we all terus gi beli sahur,,tunggu lak makcik tu bukak 3.30 sigh..dah lah ujan rintik2..tunggu jek..punah harapan ku nak tido awal..pagi tadik hehe bangun lewat heheh apa lagi, rempit beskal ler i haha..all okay, sakit tu ada lagik tapi tak sakit sangat dah!!




darahku jenis O..i mmg pemurah haha kan?kan? people O??
xoxo
'wireless college wat hal!!ni leh menimbulkan kemarahan nih!!'

2 comments:

kdee said...

huhu..aku derma darah skali je..skang dh xleh..diorg kata xcukup berat..isk

.shasha. said...

hm,,kalo masalah tak cukup berat badan mmg tak leh nak tolong ler..makan bagi banyak sket eh???