Wednesday, September 16, 2009

early wish..


salam..

as i mentioned before, i balik kedah malam ni..mesti sesak campus sbb majoriti malam ni dah berambus pulang haha maybe sbb tu gak kitaorg kena gi naik bus tu kat dataran canselori..aduhai..i tell you, this is my first and last time beli tiket kat dorang ni..service teruk, friendly jauh sekali [if you guys forget, i once work as Customer Service Representative]..paling i tak puas hati, suka2 hati tukartarikh tiket kita beli..actually i beli tiket utk pulang hari khamis sbb pg khamis i still have class..dengan muka sengal dorang suh we all ponteng jek..eh, sape punya class??last2 pegi lah minta lec cancel class, smpikan yg si nurul tu ada public speaking, kena postponed pas raya..i tahu mesti ada yg ckp, biasalah ponteng tu but now i'm talking about service..teruk..gross,,

takpelah,, biar lah..ambil lah as lesson for futue..

so, di kesempatan ni, i nak wish a very2 Selamat Hari Raya Aidilfitri.. kalau i ada tersilap ckp, taip, terbiadap ke, ampun banyak2 ye.. minta halal ler mana yang patut.. mana yang dekat kedah, jemput datang rumah hihi :) selamat balik kg suma, drive elok2..sabar atas jalan raya,,insyaallah suma akan sampai kg sebelum pg raya!!

i kena lah ambik 'cuti' dr blogging utk seminggu ni..balik kg mmg tak de maknanya nak beronline, hp i pun kdg2 tertinggal ntah mana2 jek hehe

**to kak lin kat aussie - selamat hari raya,,sambut elok2 kat sana..big hug from here!!

xoxo
jgn makan daging sampai demam lak hihi
bye~~

2 comments:

Elylinn said...

Dik Sha, Selamat Hari Raya... maaf segala salah silap okeh, kumpul duit raya tu, bley datang holiday kat sini, (^-^), kirim salam family, takecare....

kdee said...

hehehe..sha,selamat hari raya,maaf zahir & batin..take care ya..