Sunday, September 6, 2009

derma darah..vampire is hottttsss

salam..
aih,,ngantuk maa..caya atau tidak i tgh beratur utk derma darah..well,, this is my 2nd time..my roommate, shafikah - her first time,,excited so i join ler sekaki..yang tak best nya nak beratur panjang2 ler..tgk, sampai sempat nak blogging hehe..esok dah ler ada class titas kul 8..tido dlm class ler jawapnya haha

bercakap pasai darah ni, teringat ler vampire..hm, zaman sekarang ni vampire dlm tv kan terlebey hot huhu i maksudkan 'kekasih hati' yang wat i tak titon malam ler - robert pattinson aka edward cullen..waah, hensem nya dia hihi..i baca perezhilton.com td, ada gambar dia jadi cover magazine utk magazine kat bulgaria..hm,,hensem ler katakan hihi..

apa dia tulis kat mag tu, sepatah haram tak paham..hee alahai hotnya dia..

oklah, gtg tu 'cucuk' jari and lengan hihi

xoxo

daaa~

3 comments:

kdee said...

hott gile..xsbr nk tgu new moon..huhu

fakarul said...

Bantulah Pusat Darah Negara untuk mendapatkan darah. untuk kes-kes yang melibatkan kehilangan darah sukar untuk mencarinya. Saya juga dimaklumkan bahawa setiap penderma darah kosnya dalam RM300.. Bayangkan betapa pelaburan dilakukan oleh mereka untuk mengumpul darah. -ligakampung.com

.shasha. said...

sigh..tima kasih utk info tu abg muda hukhuk