Wednesday, September 30, 2009

21/09/09 - raya 2nd

salam..

semalam mmg nak plan nak update tp bz ngan assigment,,then ada meeting kanu lagik :) hehe well, raya kedua selalunya we all akan bersiap2 nak pulang kg my mum kat Jeneri [near to Sik]. Tapi taun ni sbb Tam jemput we all pegi makan2 kat rumah baru dia kat Jitra, we all pun plan balik kg petang lah, so kena bermalam lah..

Citer pegi rumah baru Tam, beso rumahnya..suma baru2..cuma takde tirai jek..wife dia ckp Tam ambik kain batik baru wat tirai hehe last2 tukar ngan dia punya kain pelekat :) ingatkan famili maktih ngan we all jek pegi..rupa2nya ramai lagik datang sampai tak cukup nasi..tapi makan rebut2 ni best gak..cucu maktih Iris Syaza, beraya kat kg we all so, suma pun bleh anggap lah 'replacement' for ketiadaan Ain kan haha

i ngan Iris..panas sbb tu baju hilang..
lakonan semata-mata

Iris ngan daddy nya..korang tgk daddy dia, mcm budak skolah kan??haha

pas makan dan bersuka ria

2 org lelaki ni mmg selalu dgn dunia sendirik hehe

asyraf dah lesap and abg li belum pulang :(

next top model hahahaha

petang we all pun bertolak pegi kg my mum tapi rest kejap jek and terus gi sg petani sbb tok nek ada kat sana sbb baru pas operation..tinggal kat rumah tok sedara..lama gak kat situ then baru lah my jantung hati pulang..mula2 malu2 giler haha lama2 baru ok..tgk lah betapa gila gambarnya dorang haha


kitaorg balik semula rumah tok kat jeneri kat2 kul 1am gak ler...tu lah,,beraya betul..

i'll post again for raya ke3..lagik sakan agaknya..destination - perlis kihkih

xoxo

2 comments:

kdee said...

comel la baby tu..anak buah sha ek?

.shasha. said...

kdee,,baby mana satu?? hehe yang tak pakai baju [Iris] tu baby sepupu..anak sedara sha yg pakai tshirt biru tu..nama dia Ain Sofia :)